PECA 88+

Okno PECA 88+, je izdelano iz 6 - komornega profila, svetovno priznanega nemškega proizvajalca TROCAL. Zelo debele pvc stranice, notranji vodi v obliki satovja preprečujejo vsako deformacijo. Valjano jeklo v notranjosti podboja in krila še dodatno ojačajo sistem okna in omogočajo nemoteno odpiranje in zapiranje tudi po več letih uporabe. Trojno tesnenje z dodatnim četrtim tesnilom ter najpomembnejšim srednjim tesnilom omogoča primerno izolacijo okna.

Podjetje PECA COMMERCE s svojimi okni popolnoma izpolnjuje zakonsko določilo o varovanju z energijo in uresničuje bodoče zahteve uporabnikov.
Vijačenje kotnih in škarjastih ležajev poteka vedno preko 3 pvc stranic in 1 jekleno, zato, da se poveča varnost uporabe in podaljša življenska doba oken.
Okna presenečajo s številnimi možnostmi oblik in barv. Pvc bela barva in koekstrudirane akrilne barve - kovinsko siva, čokoladno rjava, zelena, temno siva, kremno bela in modra.

Vam je všeč videz lesa!? Tudi če vam je, se Vam zaradi tega ni potrebno odpovedati prednostim, ki jih ponuja pvc okno PECA 88+. S plastjo iz folije nastanejo zanimivi optični poudarki in popoln izgled!


Okno 88+

Samo prvovrstna konstrukcija zagotavlja popolno funkcijo!

 

  • visoka raven toplotne izolacije z Uw vrednostjo 1,2 W/m,K
  • znižanje stroškov z inovativno okensko tehniko
  • idealna kombinacija konstrukcije, funkcije in oblike
  • šest ločenih komor ob 88 milimetrski globini vgradnje,
    kar ustreza potrebam trga