OKNO PECA ALU-FUSION


Želeli smo popolno povezavo med PVC IN ALU materialom in naredili smo okno ALU-FUSION.

Okno je sestavljeno iz pvc materiala na notranji strani in alu materiala na zunanji. Prav ta kombinacija nam omogoča izredno statiko elementov in odpornost na vse vremenske vplive.

Prednosti okna ALU-FUSION:

  • ZELO NIZKA TOPLOTNA IN ZVOČNA PREVODNOST
  • ŠIROK SPEKTER BARV IN DIZAJNOV
  • IZREDNA TRDNOST(ALTERNATIVA ALUMINIJU)
  • DOLGA ŽIVLJENSKA DOBA OKEN
  • ZAGOTAVLJANJE OKOLJU PRIJAZNE PROIZVODNJE(PROIFILI BREZ SVINCA)
  • ZNOTRAJ BREZ STEKLITVENE LETVICE(LEPŠI IZGLED)
  • MOŽNOST IZGLEDA LESA ZNOTRAJ IN ALUMINIJA ZUNAJ(ALTERNATIVA OKNU LES-ALUMINIJ)

ALU-FUSION


OKNA PECA ALU-FUSION pripomorejo k čistejšemu okolju tudi zato ker je zaradi njih zmanjšana poraba energije. Ker so spoji narejeni pod kotom 45 in ne 90, so okna tudi manj občutljiva na temperaturne spremembe. Trdnost omogoča neomejeno odpiranje in zapiranje, deformacijo ter podaljšuje življensko dobo okna. Z troslojno zasteklitvijo 0.7 lahko skupno prevodnost okna dosežemo kar U =0.94! Zaradi odlične statike profila nam le ta omogoča da izdelamo enokrilna okna do 1600*1600 in balkonska vrata do 1000*2500! Pri barvah imate na izbiro celotno paleto po RAL- lestvici in eluksaže. Okno omogoča dvojno ali trojno tesnenje,ker pa je oblika krila razširjena preko podboja, že sam dizajn onemogoča vodi dostop do spoja med podbojem in krilom.

Klasično varijanto z alu pokrovi vidite na spodnjih dveh slikah.5-komorni sistem profila z ALU –CLIP pokrovom. Največja prednost pri tem oknu je…. Omogoča Vam neomejeno izbiro pri barvah. Po RAL lestvici Vam omogočamo, da okna popolnoma prilagodite izgledu stanovanja, hiše ali poslovnega objekta. Drugačen sistem alu pokrovov se uporablja glede na željo stranke. Izpopolnjena tehnika zunaj in eleganten izgled od znotraj.