Z dolgoletnimi izkušnjami smo dodelali sistem tehničnega poda, ki je dober nadomestek cementnemu estrihu pri novogradnjah in adaptacijah starih stanovanj in mansard, kjer še ni betonske plošče in cementnega estriha.


Pri adaptacijah je predvsem pomembno izdelat ravna in kompaktna tla, ki so osnova za nadaljno gradnjo suhomontažnih sten in stropov, montažo kvalitetnega finalnega poda in pohištva.

To Vam omogoča naš sistem tehničnega poda, da pa je naša ponudba popolna, vam izvedemo tudi demontažo obstoječega poda in odstranitev obstoječega nasutja in odvoz le tega na deponijo.  Odstranitev nasutja je običajno precej težavna in imamo za to posebno transportno letev, dvigalo in cevi.

Za križno konstrukcijo poda uporabljamo kvaliteten smrekov les, sušen posebej za ta namen. Kot toplotno izolacijo uporabljamo granulat kamene volne, za katerega je za ta namen proizvajelec pridobil ustrezen certifikat.

Končno površino izdelamo iz talnih OSB plošč ali vlagoodporno talno iverno ploščo. Tako je pripravljena trdna in kvalitetna osnova za prijeten dom.